Nova llevaneus, ajuda per rehabilitar la plaça de bous i el projecte d’un nou pou d’àigua; peticions de Vilafranca la Diputació de Castelló

603
Reunió entre Javier Moliner i Óscar Tena, avui a la Diputació de Castelló
PUBLICITAT

-Nota de l’Ajuntament de Vilafranca-

L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, s’ha reunit aquest matí amb el president de la Diputació, Javier Moliner.

En la trobada Tena li ha sol·licitat finançament per a algunes de les necessitats que té la localitat.

En primer lloc l’alcalde ha proposat que la Diputació s’encarregue de redactar el projecte tècnic per perforar un nou pou fins l’aqüífer regional al costat del pou de Llargueres, que proveeix a Vilafranca i Benassal. Al respecte l’alcalde de la localitat dels Ports ha apuntat que el municipi també sol·licitarà ajuda a la Generalitat Valenciana i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. Perforar un nou sondeig que arribe a l’aqüífer regional és l’opció més viable per garantir el subministrament hídric a Vilafranca ja que la infraestructura ja està electrificada i compta amb les canalitzacions i dipòsits necessaris.

-Plaça de bous.

Respecte a la plaça de bous l’alcalde ha demandat suport perquè la Diputació pague el 80% del material necessari en el taller d’ ocupació que permetrà la rehabilitació de l’edifici. La plaça de toros és propietat de la Diputació de Castelló. La Generalitat Valenciana ha concedit un taller d’ocupació que permetrà contractar 21 persones.

-Llevaneus

La tercera petició d’Óscar Tena ha estat l’adquisició d’una nova llevaneu per Vilafranca. El vehicle que presta servei té més de 25 anys. Tena també va plantejar aquesta qüestió al director general d’Emergències.

L’alcalde ha mostrat la seva confiança en què la Diputació atengue aquestes propostes per cooperar amb les necessitats dels vilafranquins.