Nova imatge per a ressaltar l’origen d’Aigua de Benassal

695
Nova imatge per a ressaltar l'origen d'Aigua de Benassal
Nova imatge per a ressaltar l'origen d'Aigua de Benassal
PUBLICITAT

-La marca d’aigua mineral natural renova el seu etiquetatge mantenint el color or acompanyant a Neptú

Aigua de Benassal s’ha convertit en el referent de la Comunitat Valenciana entre les aigües minerals naturals de qualitat. Aigua de Benassal és l’única marca valenciana que manté la botella de vidre, distingint-se així de la resta i reforçant el seu compromís amb aquest format. Per a potenciar la seua presència en la taula naix Aigua de Benassal Origen. Es tracta d’un nou disseny de l’etiquetatge en el qual el groc or s’uneix al clàssic Neptú, emblema de la marca. Les botelles de vidre d’Aigua de Benassal presentaran des d’aquest mes un aspecte renovat que manté la tradició, reforça el seu prestigi i aposta la seua adaptació pels nous temps.

Aigua de Benassal vol consolidar la seua presència com a acompanyant de les millors propostes gastronòmiques. L’aigua mineral natural de la Font d’En Segures ja és ensenya en la restauració i l’hostaleria com l’aigua perfecta per a la bona taula. Aigua de Benassal vol estar en cada taula, en cada casa, a cada moment. A més la marca vol posar en relleu la importància de comptar amb la millor aigua, igual que ho és gaudir amb un bon vi.

La nova imatge destaca a Aigua de Benassal com a Aigua Mineral Natural. Una tipografia actual i contemporània, però clàssica al mateix temps, sintetitza la unió de la història amb un futur ple de reptes. I és que la deu de la Font d’En Segures ofereix aigües que ja eren apreciades en el segle XVIII per les seues propietats miner-medicinals. Les seues qualitats són especialment reconegudes per al tractament de les malalties relacionades amb el renyó. Així ho recomanen reconeguts especialistes. Els testimoniatges dels quals han rebut els beneficis d’Aigua de Benassal s’expliquen per milers.

En 1928 l’aigua va ser declarada d’interès públic. Des de llavors l’Aigua de la Font d’En Segures és l’emblema de Benassal. El color or unit a la imatge de Neptú evoca a un aigua que ha rebut els més prestigiosos guardons nacionals i internacionals. Entre ells figura la medalla d’or en el tast d’aigües de Termatalia a Espanya, el Crystal i Diamond Award concedits pel International Taste and Quality *nstitute de Bélgica i la medalla de plata al tast d’aigües Gourmet concedida per la AVPA de França.

-Botella Premium Clàssica

Aigua de Benassal també potencia i manté la seua botella Premium Clàssica, amb una etiqueta que rememora a l’etiquetatge de la marca de 1928, quan els “aigüistes” peregrinaven fins a Benassal per a beure l’aigua de millor qualitat. Arrere van quedar els que omplien garrafes de vidre. Avui Aigua de Benassal arriba a cada estovalles per a portar a cada menjar la puresa de la deu de la Font d’En Segures.