Nova data per a la novillada sense picadors de Vilafranca

518
novillada
PUBLICITAT

L’I Trofeu Niño de la Estrella es disputarà el diumenge 29

“Després de la tempesta arriba… l’I Trofeu Niño de la Estrella”. Així ha anunciat Tauroemoción la nova data per a la novillada sense picadors de Vilafranca (Castelló), suspesa per les inclemències meteorològiques el passat 8 d’agost.

Les promeses novilleriles de Castelló tornen a citar-se diumenge que ve 29 d’agost, a les 18 hores, en la plaça de bous de Vilafranca. Jorge Rivera, El Ceci i Aarón Rull per part de l’Escola Taurina de Castelló i el castellonenc d’Almassora, Joan Marín, pertanyent al la ET de València, bregaran bous de Juan Pedro Domecq i es disputaran l’I Trofeu Niño de la Estrella.

Tauroemoción, organitzadora del festeig, al costat de l’ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Castelló, com a col·laboradors, han creat el trofeu en homenatge a l’entranyable torero de l’Estrella, barriada de Mosqueruela (Terol), que tanta vinculació va tindre amb la localitat organitzadora.

Les entrades es podran adquirir a partir del pròxim dimecres 25 d’agost al dissabte 28, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores en l’oficina de turisme de Vilafranca. El preu d’aquestes serà de 10 euros i els menors de 15 anys, acompanyats d’un adult, podran recollir una entrada numerada gratuïta. La taquilla de la plaça obrirà el mateix diumenge d’11 a 14 hores i a partir de les 16 hores fins a iniciar-se el festeig.