Nova convocatòria del programa Avalem Joves a Morella

102
Nova convocatòria del programa Avalem Joves a Morella

Morella ha iniciat els tràmits per a incorporar diferents perfils laborals amb el programa Avalem Joves. D’aquesta manera, s’ha publicat la convocatòria i l’ajuntament ha fet la crida als i les joves menors de 30 anys interessades a optar a aquestos llocs de treball a inscriure’s i aportar la informació necessària per a tindre una previsió dels diferents perfils laborals. Així, està previst l’1 de setembre s’incorporen a la plantilla de l’ajuntament de Morella amb un contracte d’un any.

Cal recordar que el programa Avalem Joves abraça una ampla oferta de llocs de treball que requereixen diferents titulacions. Així, hi ha ofertes per a persones amb titulació superior i universitària, així com de formació professional o d’altres que no necessiten titulació. Tanmateix, no s’ha d’oblidar que els i les joves que ja han participat en aquest programa, no poden repetir un any més.

A més, Morella és la tercera volta que s’adhereix a aquest pla en el qual va incorporar a 20 joves a l’any 2017 i 18 en l’edició del 2018. Així, aquesta és una manera d’introduir a les persones joves al món laboral i que guanyen experiència durant un any. D’altra banda, també és una forma d’ampliar el personal de l’ajuntament i realitzar les diferents tasques d’aquest d’una manera més eficient.

Borsa de treball per a l’estiu
La ciutat de Morella es prepara per a l’estiu i oferta diferents llocs de treball per a cobrir els serveis característics d’aquesta temporada de vacances. D’aquesta manera, l’Escola d’Estiu i la Piscina de la Fàbrica Giner. Pel que fa a la primera oferta, es tracta de tres monitors o monitores amb formació superior en educació. L’oferta de la Piscina de la Fàbrica Giner es tracta d’una persona per atendre al públic, control de les entrades i gestió del bar, a més del control de les instal·lacions i compliment de la normativa d’aquestes. Finalment, també s’estan preparant les ofertes per a l’Esplai d’Esport i Anglés, el qual necessita monitors i monitores.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA