Nou vehicle adaptat per al Centre de dia de Morella

27
GONETA ADAPTADA CENTRE DE DIA MORELLA
  • Aquesta furgoneta ha sigut possible gràcies a la col·laboració entre l’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Morella, fruit de la campanya Morella Cashless City impulsada per CaixaBank

Aquest matí s’ha presentat el nou vehicle adaptat del Centre de Dia de Morella. Així, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la directora de área de CaixaBank en Castelló, Anna Chiva, i la regidora de la Gent Gran i Benestar Social, Malú Blasco, han donat a conéixer aquest vehicle que facilitarà el transport de persones usuàries del Centre de Dia amb mobilitat reduïda, tant de Morella com d’altres localitats de la comarca.

Cal destacar que cada vegada són més les activitats i serveis que ofereix el Centre de Dia, per la qual cosa són molt necessàries les millores per a donar un bon servei. Així, actualment estan cobertes les 25 places de persones de servei complet i, a més, hi ha 10 amb servei de menjador destinat a persones majors que viuen soles.

També cal recordar que durant aquest any s’han realitzat diferents millores al Centre de Dia de Morella entre les quals destaquen el canvi de paviment i la millora de les finestres per aïllar del fred a l’hivern. A més, aquest 2019 s’han complit 10 anys de l’obertura d’aquest centre i s’han celebrat diferents activitats amb els usuaris i usuàries i les seues famílies i també s’ha aconseguit aquest nou vehicle adaptat, el qual compta amb vuit places, així com els diferents mecanismes per a persones amb mobilitat reduïda i s’utilitzarà per a apropar a les persones de localitats properes a Morella fins al Centre de Dia. Així, la Fundació la Caixa col·labora amb el Centre de Dia de Morella i millorar aquest servei.

Rhamsés ha destacat que “calia renovar el vehicle adaptat del Centre de Dia de Morella per a oferir un servei complet”. L’edil ha explicat que “aquest nou vehicle compta amb diferents mecanismes per a transportar persones amb mobilitat reduïda i dóna un servei molt important per a les persones de Morella i localitats veïnes”. Rhamsés ha aprofitat per a “agrair a CaixaBank i a l’Obra Social “la Caixa” la seua col·laboració per a obtindre aquest vehicle adaptat i continuar millorant el servei del Centre de Dia”. Finalment, ha explicat que “aquest any es compleixen 10 anys del centre i s’han realitzat diferents actuacions en el Centre de dia”.

DECLARACIÓ DE RHAMSÉS RIPOLLÉS (1)
DECLARACIÓ DE RHAMSÉS RIPOLLÉS (2)
DECLARACIÓ DE RHAMSÉS RIPOLLÉS (3)
DECLARACIÓ D’ANNA CHIVA (1)
DECLARACIÓ D’ANNA CHIVA (2)

VA SER NOTÍCIA A DIADIA