Nou robatori al pou d’aigua de Catí

302
El quadre elèctric del pou d'aigua de Catí, després del robatori. Ajuntament de Catí.

Cablejat arrancat, ferros doblegats i tota la instal·lació destrossada. Així és com ha aparegut, aquest dimarts, el quadre elèctric del pou que subministra aigua a Catí.

Es tracta d’un nou robatori a la localitat per part d’un grup que busca coure, metalls i altres materials. Segons comenta Pablo Roig, l’alcalde de Catí, «fa uns dies també s’ha viscut un robatori al transformador d’una empresa local i a diferents punts de la comarca s’han produït altres furts». En aquest cas, els danys han estat al cablejat, als diferencials i a la porta situada al pou d’aigua. Aquest està situat prop de la carretera i és fàcil accedir sense aixecar sospites i l’alcalde ha recordat que l’any passat ja van patir un robatori al mateix lloc.

L’empresa gestora de l’abastiment d’aigua al municipi, Facsa, ha reparat els desperfectes ràpidament i no s’ha hagut de tallar el subministrament en cap moment. Segons explica l’alcalde, van ser treballadors de Facsa els qui van descobrir el robatori i van alertar dels fets. Actualment, el cas està sent investigat per la Guàrdia Civil.

El quadre elèctric del pou d’aigua de Catí, després del robatori. Ajuntament de Cati.