Nou programa de formació professional a Vilafranca

395
Nou programa de formació professional a Vilafranca
Nou programa de formació professional a Vilafranca
PUBLICITAT

-El curs està dirigit a persones aturades que vulguen formar-se en la dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil

Vilafranca serà la seu d’un nou curs de formació professional, “Dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil”, organitzat per la Mancomunitat dels Ports per a 10 persones aturades.

Així, el curs tindrà una durada de 350 hores distribuïdes en 190 hores de formació i 160 hores de pràctiques professionals no laborals, que es desenvoluparan preferiblement en horari de matí i durant, almenys, 4 hores diàries.

Les persones interessades han de ser majors de 16 anys i complir amb els requisits d’estudis mínims exigits, així com estar inscrits en els centres del Servef de Vinaròs o de Castelló (carrer Castelldefels), com a demandants d’ocupació o de millora de l’ocupació. Cal assenyalar que dos de les deu places podran ser cobertes amb persones que actualment estiguen treballant però volen millorar la seua formació.

A més, hi haurà ajudes per a les persones no residents en la localitat i per a persones amb un grau de discapacitat reconegut.

Tots els interessats en l’activitat poden demanar informació en el 964 44 12 66 o en el correu electrònic aedl@mancomunitatselsports.es

El termini d’inscripció finalitza el divendres dia 15 de desembre.