Nou parador, ampliació del polígon i ermita de Sant Roc, principals inversions a Vilafranca en 2019

596
PUBLICITAT

-El pressupost de l’Ajuntament dedica un milió d’euros a millores en el municipi

776.000 euros per al nou Parador de Festes, 51.000 euros per a ampliar el polígon industrial i 35.000 euros per a rehabilitar l’ermita de Sant Roc. Són algunes de les principals partides que inclou el pressupost de 2019 de l’Ajuntament de Vilafranca. 


L’alcalde de la localitat, Óscar Tena, ha destacat que “en el cas del Parador 560.000 euros provenen d’ajudes de la Generalitat i la Diputació i en el polígon l’obra es finança al 100% amb fons de la Generalitat”. 

A més el primer edil ha incidit que el consistori dedica un important esforç al manteniment i millora d’infraestructures i espais públics. 50.000 euros per a canviar fanals a led, 57.000 euros per al col•legi, 27.000 per a millorar jardins i espais públics, 24.000 per a la plaça de bous, ampliació de la Xarxa Guifi.net i les instal•lacions del repetidor, millores en les canals i pintura de la Casa de la Música, són només algunes de les inversions previstes.

-Sense pujar impostos

La inversió es realitzarà sense pujar els impostos i taxes. A més es manté el suport econòmic a les 25 associacions existents en la localitat i es manté el 0,7% del pressupost per a cooperació.

-Suport social, cultural i esportiu

A més l’Ajuntament dóna suport a l’escola infantil, la biblioteca, el transport adaptat, l’escola matinera, l’aula informàtica, l’Espai Jove, l’escorxador, l’UJI per a majors, l’agència d’igualtat, el taxi rural o l’habitatge del personal del Samu. 

L’alcalde ha agraït la labor que presta el personal d’intervenció per a quadrar els comptes i fer possible una gestió eficient dels recursos públics.