Nou èxit del VIII Marató Alt Maestrat de Benassal en l’estrena de la carrera no competitiva

69
Marato Alt Maestrat Benassal
PUBLICITAT

El municipi es va bolcar aquest diumenge amb les tres distàncies: marató, marxa/e-bikes i ruta d’iniciació

Benassal va celebrar aquest diumenge l’edició més completa del Marató Alt Maestrat amb la incorporació de la carrera no competitiva 14K. El municipi es va bolcar des de primera hora del matí en els preparatius d’una prova que forma part del Circuit Challenge BTT Maraton Diputació de Castelló.

En la seua vuitena edició, la prova va sumar una nova carrera per a promoure la iniciació d’esportistes a aquesta disciplina que el diumenge va copar l’atenció del municipi amb l’inici i meta de totes les proves en la plaça de l’Ajuntament. Després del repartiment de dorsals en la tarda del dissabte, l’organització va reprendre els lliuraments el diumenge entre les 6.00 i les 7.30 hores per a donar sortida als esportistes de totes les modalitats.

La prova reina va sortir a les 8.15 hores amb un circuit de 1.750 metres de desnivell positiu i 53 quilòmetres per davant. Abans van partir de Benassal les e-bikes i poc després els participants de marxa per a recórrer 38 quilòmetres amb 1.150 metres de desnivell positiu. Al mateix temps va arrencar la primera edició de la ruta no competitiva en un circuit més còmode de 270 metres de desnivell i 14 quilòmetres de distància.

No va ser l’única novetat d’aquesta edició: durant la tarda del dissabte els protagonistes van ser els més petits amb la seva participació en les carreres infantils. L’organització va programar aquesta prova gratuïta distribuïda per categories segons l’edat dels participants: prebenjamí, promeses, principiants i alevins, en funció de l’edat dels participants.