Nou comunicat del PSPV PSOE Morella fent una crida a negociar a Independents per Morella

154
Candidatura del PSPV-PSOE de Morella
Candidatura del PSPV-PSOE de Morella aquest 2023
PUBLICITAT

Avui, el partit socialista, ha tornat a demanar una reunió amb Independents per Morella per tal de garantir la governabilitat dels propers anys al nostre poble.

El PSPV Morella va ser el partit més votat, amb un 44,8% dels vots, amb dotze punts d’avantatge sobre la següent formació, la dels Independents. Des del primer moment, s’ha ofert tota la voluntat per sumar a eixa segona formació, que ha obtingut un 32,55% del suport amb la finalitat de generar un govern sòlid i fort, que representaria a més del 76% de la població.

Un govern format per 9 dels 11 regidors i regidores, en el que es sentiren representats la pràctica totalitat de veïns i veïnes de Morella. Un equip amb plena representativitat per afrontar cadascuna de les responsabilitats i sobre tot amb plenes capacitats i fortalesa per dur endavant importants projectes que té en marxa la nostra ciutat, així com aquells que puguen vindre en un futur, així com per als anys intensos i il·lusionants que anem a tindre, amb importants celebracions com l’Anunci o el Sexenni.

La ciutat de Morella no entendria que la segona força política, amb 4 regidors, fos la que estiguera al front del govern, i molt menys si fos com a conseqüència d’un pacte amb el PP, acceptant els seus vots per a la investidura. Un partit que històricament ha donat l’esquena al nostre municipi, atacant-lo des de totes les institucions possibles, motiu pel qual només ha obtingut 2 dels 11 regidors.

Els veïns i veïnes de Morella no entendrien que el partit que tant ha fet durant tots estos anys pel nostre municipi, garantint una època de creixement i prosperitat com mai, i que ha sigut la força més votada, es quedara a l’oposició per l’inexplicable pacte d’Independents per Morella amb el PP, partit que actualment s’ha aliat amb l’extrema dreta per governar la Generalitat Valenciana.

El candidat socialista, Rhamsés Ripollés, continua estenent la mà fins el darrer minut, i crida a la responsabilitat d’Independents per Morella per evitar un govern nugat per un PP i que només es fonamentaria amb l’objectiu de traure del govern al partit socialista.