Nombrosos veïns de Vilafranca participen en la jornada de portes obertes de la residència de la Tercera Edat

255
PUBLICITAT
 
Durant la primera setmana de maig obrirà les seves portes la residència de la Tercera Edat de Vilafranca. Avui la Fundació Geron ha organitzat una jornada de portes obertes a la qual han assistit centenars de veïns de Vilafranca. En el recorregut tots han pogut conèixer les instal·lacions i les característiques del centre.

La residència de Vilafranca, obrirà a la fi les seves portes donant cabuda a les seves instal·lacions a gairebé un centenar de persones grans entre places residencials i unitat d’estada diürna. El centre és una clar exemple de col·laboració d’administracions públiques ja que les obres de construcció han estat finançades amb aportacions del Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat a càrrec de la subvenció d’IRPF de 2010 i també, han col·laborat la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de Vilafranca i la Fundació Geron, que serà la gestora de la residència.
L’immoble compta amb més de 2.000 metres quadrats i oferirà les prestacions i serveis assistencials més punters del país com càmeres de vigilància per infrarojos, detectors volumètrics de presències i caigudes, control d’errants, accessos automatitzats o telecomandaments per als enllitats.
La residència, amb un disseny exclusiu i lluminós, compta amb 64 ​​places (de les quals 25 seran concertades per la Generalitat Valenciana) i altres 19 d’unitat d’estada diürna, i disposa entre altres prestacions amb sala de fisioteràpia, cuina pròpia o diferents sales d’estar. El nou centre de majors de Vilafranca serà obert i participatiu, seguint el model que Fundació Geron s’aplica a les 22 residències que gestiona a tot el territori nacional, i organitzarà nombroses activitats que afavoreixin la integració dels residents a la societat, així com cursos de formació, jornades de portes obertes i tallers.