Nit de robatoris en La Mata

793
Nit de robatoris en La Mata
Nit de robatoris en La Mata
PUBLICITAT

La nit del diumenge al dilluns la localitat de la Mata va patir una onada de robatoris que continuen sent investigats per la Guàrdia Civil. Segons ha assenyalat l’alcalde del municipi, Pere Calvo, els lladres van forçar les entrades del col·legi, el pavelló de festes, la farmàcia, un bar i una casa privada.

Així, els assaltants van sostraure al voltant de 60 botelles de begudes alcohòliques que es trobaven guardades en el pavelló de festes després de la celebració el passat estiu de l’Aplec en la localitat, diferents productes en la farmàcia, els diners en metàl·lic que hi havia en el bar -i unes llandes de tonyina que van ser trobades buides en el col·legi-, una tallagespa en l’habitatge particular i un projector en el col·legi.

Segons han assenyalat tant Calvo com la directora del centre educatiu, Mari Carmen Soler, els principals danys materials s’han produït en les entrades als llocs assaltats ja que van ser forçades totes les portes. Així mateix, en descobrir els robatoris es veia clarament que els cinc punts havien sigut regirats a la recerca de més objectes de valor.

Nit de robatoris en La Mata
Nit de robatoris en La Mata