Neva a Morella sense incidències ressenyables

283
La primera nevada important de l'any ha arribat a la capital dels Ports sense problemes
PUBLICITAT
  • Els centres educatius han estat oberts, encara que s’ha anul·lat el servei de transport escolar. La carretera N-232 ha patit talls durant les primeres hores del matí

Morella s’ha alçat aquest matí amb poc més de 10 centímetres de neu. D’aquesta manera, la jornada ha transcorregut amb normalitat durant el temporal amb les mínimes incidències per a la població i els serveis de la ciutat. Els tres centres educatius de Morella, l’IES Els Ports, el CEIP Mare de Déu de Vallivana i l’Escola Infantil han estat oberts, encara que s’ha cancel·lat el servei del transport escolar.

Pel que fa al trànsit, la carretera N-232 ha estat tancada durant les primeres hores del matí i ja s’ha restablert la circulació. El Centre de Dia de Morella ha prestat el servei de menjar a domicili per a les usuàries i usuaris.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “des de primera hora del matí es treballa per a netejar els accessos i carrers de la ciutat, s’han netejat ben prompte les principals vies com és l’N-232, que ja està oberta al trànsit”.


Des del consistori es demana prudència i fer cas de les recomanacions per tal de garantir la seguretat de totes i tots, així com facilitar les tasques dels equips de neteja. Evitar l’ús de vehicles si no és estrictament necessari i esperar que les principals vies i accessos a la ciutat estiguen nets. Ripollés ha afegit que “cal tindre prudència, seguir les recomanacions i no utilitzar els vehicles si no és necessari”. Finalment, l’edil ha volgut “agrair a tots els efectius la seua tasca perquè temporals com el d’avui tinguen la mínima afecció a les veïnes i veïns”.