Netegen l’estany del Riu Molinell a Culla

1250
Netegen l'estany del Riu Molinell a Culla
Netegen l'estany del Riu Molinell a Culla
PUBLICITAT

A escasses setmanes de la temporada estival l’Ajuntament de Culla, amb fons de la subvenció de l’EPAMER i personal municipal, ha dut a terme treballs de neteja i arranjament de fugides en l’estany del Riu Molinell.

Així, segons ha explicat l’alcalde, Víctor Fabregat, s’ha netejat l’aigua de l’estany, tant per a fer útil per a l’ús agrícola com per a millorar l’entorn de la zona, s’han arreglat algunes xicotetes fugides i s’ha netejat i millorat les conduccions de l’assut.

Els treballs es realitzen tant pensant en el calibre turístic com a hídric de la zona. Tal és així, que el paratge de l’estany del Riu Molinell és una zona recreativa per a veïns i visitants. Així mateix, ja l’any passat, recorda Fabregat, el municipi va donar llum verda als agricultors a utilitzar en el mes de juliol l’aigua de l’estany a causa de la gran sequera que patia la localitat. Amb els treballs s’ha preparat la zona perquè, en cas de necessitat, l’aigua puga ser utilitzada també aquest estiu per a regar diferents cultius com els de carrasques tofoneres, avellaners i ametlers.