Neapolis Flute Quartet actua en Portell dins del cicle Sons de l’interior

225
Neapolis Flute Quartet

Els napolitans Domenico di Gioia, Francesco Acampora, Annalisa Freda i Gennaro Marrazzo van oferir un concert de flautes en l’església de l’Esperança de Portell. Neapolis Flute Quartet va interpretar un programa amb obres de prestigiosos compositors com Wolfgang Amadeus Mozart, Giuseppe Verdi, Pietro Mascagni o Gioachino Rossini.

En el temple de Portell es van escoltar conegudes melodias de la talla de la “Petita Serenata Nocturna”, “Les Noces de Fígaro”, “Cossì fan tutte” i “La Flauta Màgica” de Mozart, “Nabuco” i el preludi de “La Traviata” de Verdi, l’intermedi de “Cavalleria Rusticana” de Mascagni, el Quartetto Op. 103 de Friedrich Kuhlau i un “Medley italiano per quartetto” de diversos autors.

El cicle Sons de l’interior es ve desenvolupant en Portell amb motiu dels Pelegrins de Portell, la temporada estival i la festa de l’Esperança al mes de desembre.

El grup

Neapolis Flute Quartet és un projecte musical integrat per quatre flautistes italians amb sòlida tècnica i refinada musicalitat. Tots ells han acabat el títol superior en consevatoris italians i ostenten un màster en didàctica de la flauta.

La varietat d’estils caracteritza el seu repertori, que va des de peces originals fins a bandes sonores, passant per àries i obertures d’òperes, o peces modernes. Entre els festivals nacionals i internacionals en els que ha participat destaca el “Incontri musicali a Palazzo de Venezia” en 2015.