Natural Optics Art Vilafranca manté obert i ofereix atenció domiciliària

627
Natural Optics
PUBLICITAT

L’òptica de Vilafranca continua oberta durant estes setmanes de confinament. Es tracta d’un servei bàsic per a moltes persones, ja que l’audició i la vista són sentits molt importants.

Recentment han publicat unes normes per a la prevenció del contagi de COVID-19. Entre elles destaca la reducció de l’horari d’atenció al públic, que passa a ser de 11h a 13:30h de dilluns a dissabtes i de 17h a 19h de dilluns a divendres.

Han limitat l’aforament dins de la tenda a un màxim de dues persones, i recorden que les persones que esperen fora a ser ateses han de respectar un 1,5m de distància.

També han comunicat que només es realitzaran revisions optomètriques si són estrictament necessàries i que és imprescindible demanar cita prèvia, podent-la sol·licitar per whatsapp, telèfon o pel correu electrònic que faciliten.

De igual manera, cal sol·licitar hora anticipadament per a l’entrega d’ulleres i reparacions així com pel manteniment o reparació d’audiòfons. Per a aquest últim servei, Natural Optics Art Vilafranca ha anunciat que les persones de Vilafranca majors de 60 anys poden contactar amb l’òptica per recollir els audiòfons en domicili.

Pel que fa a altres gestions com la compra de piles, líquids de manteniment o altres necessitats, poden realitzar-se directament en tenda sense superar l’aforament. Per a aquestes compres, també han anunciat que les persones de Vilafranca majors de 60 anys poden contactar per a entrega en domicili.

L’òptica de Vilafranca és un servei bàsic per al benestar de molts i per això continua oferint serveis mínims durant aquests dies de quarantena degut a la pandèmia sanitària causada pel Coronavirus.

Natural Optics Horaris Atenció Públic