Natalia Tena Segura ja reina a Albocàsser

101
PUBLICITAT

Ahir a la nit va tindre lloc la presentació oficial de reina, dames, quintos i festers infantils. A les 19h va començar la cercavila de l’Agrupació Musical Santa Cecilia i a les 22.30h va ser la recollida de les dames, amb una cercavila amb quintos, festers i festeres infantils, autoritats, veïns i veïnes. Després, en arribar les 23.30h, va començar l’esperada presentació en la qual una somrient Natalia Tena Segura, va ser proclamada reina de les festes.

Sobre l’escenari va estar acompanyada de les dames i quintos 2023: Julia Edo Bellmunt, Pau Adell Traver, Silvia Porcar Sanz, Unai Albalat Miralles, Lorena Radulescu Marín, Alex Melià Rojas, Paula Adell Sales, Marc Albalat Miralles, Maria Bellés Puig, Alex Ribalta Albalat, Paula Vilar Maria, Andreu Miralles Bellmunt, i Lluís Vidal Barreda (acompanyat de Daniela Sanjuan Garcia).

Quant als festers i festeres infantils, aquest 2023 els xiquets i xiquetes que representen al seu poble són: Andreu Traver Monfort, Aitana Barreda Vidal, Adrià Alexa Peraire, Alba Navarro Segarra, Álvaro Jiménez Vidal, Arlet Blasco Pitarch, Carme Mestre Peraire, Dylan Canalias Valdizon, Claudia Sales Jorge, Edurne Pitarch Montoliu, Efren Segarra Soler, Iván Palomo García, José Ramón Chacón Segarra, Lluc Monfort Pitarch, Naiara Ojeda Pruñonosa, Mateo Boix Celades, Paula Barreda Domínguez, Sandra Querol Roda, Sofía Esther Gurau, Sara Bekkal i Willyam Jr. Barberà Vargas.

L’orquestra Avinguda Sud (organitzada per AMSCAL i FC Albocàsser) i una discomòbil amb DJ (organitzada per la colla K’23) van amenitzar la nit.

La resta de jornades festives estan dedicades a un col·lectiu del municipi. Així, hui dissabte és el Dia de la Penya Taurina i demà diumenge el Dia dels Jubilats i Jubilades. La nova setmana començarà amb el Dia de l’AMPA, el dimarts 15 se celebrarà la festivitat de la Mare de Déu de l’Assumpció, el dimecres serà la festivitat de Sant Roc i Dia de l’Associació de Dones, el dijous 17 es viurà el Dia de les Paelles i del divendres 18 al dilluns 21 les jornades estaran dedicades als ‘Bous de Plaça’ i el tradicional Ball Pla. L’última jornada festiva serà el dilluns 21 d’agost.