Naix en Portell l’Associació Esportiva Toll d’En Drac

669
Naix en Portell l'Associació Esportiva Toll d'En Drac
Naix en Portell l'Associació Esportiva Toll d'En Drac
PUBLICITAT

Amb escassos tres mesos de vida la nova Associació Esportiva de Portell, Toll d’En Drac, està plena d’activitat. Així, aquest mateix dissabte dia 12 es durà a terme la primera caminada pel terme que porta per nom “Caminada al nostre cor”.

Segons assenyalen des de l’associació, de moment està confirmada l’assistència d’una trentena de persones encara que tots aquells interessats a participar encara poden posar-se en contacte amb Toll d’En Drac per a inscriure’s. Es prega fer-ho com més prompte millor per a poder formalitzar les inscripcions.

-La caminada
A les 08.00 hores es repartiran les samarretes de l’esdeveniment en la plaça del poble i a les 08.30 hora donarà començament la caminada circular pel terme que arribarà fins al Toll d’En Drac. Durant el matí està prevista la parada en El Portanet dels moros per a esmorzar. Així mateix, en el Toll d’En Drac es farà una foto de grup per al record d’aquesta primera activitat de l’associació. La marxa tindrà una durada aproximada de 3 hores.

Al retorn al poble l’associació tindrà preparat una picadeta per a tots els participants.

-L’associació
Toll d’En Drac naix com una iniciativa per a potenciar la naturalesa, el paratge de la Rambla Cellumbres i fomentar les activitats esportives i d’unió entre veïns en el municipi. A més, des de l’associació es volen recuperar antigues sendes i camins per a augmentar el número de recorreguts a realitzar.

Des de la seua creació fa tres mesos cada vegada són més les persones que volen apuntar-se. Tal és així, que en aquests moments hi ha 65 socis, des de xiquets fins a jubilats.