Naix el mapa comarcal interactiu d’empreses d’Els Ports

1019
Xarxa Comarcal d'Iniciatives Empresarials
Xarxa Comarcal d'Iniciatives Empresarials
PUBLICITAT

La Mancomunitat Els Ports, a través de la Xarxa Comarcal d’Iniciatives Empresarials Els Ports està encetant la iniciativa del Mapa Comarcal Interactiu d’Empreses que a través de la web de la Mancomunitat Comarcal Els Ports serà de consulta pública.

Segons han explicat en el seu comunicat “el motiu d’aquesta iniciativa és la difusió de l’existència de les empreses existents, per fomentar la creació de connexions entre elles i afavorir també la contractació de serveis intercomarcals. A més, ara més que mai, aquest mapa interactiu pot servir com a element dinamitzador de les sinergies entre elles i servir com una ferramenta més per ajudar-los en la situació actual i futura provocada per la crisi de la COVID-19”.

Els responsables de la Xarxa Comarcal han assenyalat que “ja hem contactat amb moltes empreses per email i algunes d’elles ja estan participant enviant-nos les seves dades. No obstant això, tan sols hem pogut contactar amb les que hem pogut aconseguir les seves dades de contacte en les presentacions que vam fer als pobles i en els directoris que s’han pogut actualitzar. Tanmateix, estem segurs que encara ens en queden moltes amb les que no hem pogut contactar. Pensem que com més empreses estiguen en el mapa, més útil serà la iniciativa. A més, no ens agradaria que ningú es quede fora per no assabentar-se de la seva existència. Com ja ens han preguntat alguna empresa pel cost del servei, cal dir-los que és gratuït.”

Des de la Xarxa demanen “la vostra col·laboració per ajudar-nos a difondre per les vostres Xarxes Socials i WhatsApp municipals i ajudar-nos a fer que els interessats es fiquen en contacte amb nosaltres. Per a tal fi hem elaborat un cartell que els podeu enviar i així qui estiga interessat es pot ficar en contacte amb la Xarxa i nosaltres els farem arribar la informació pertinent que necessitarem per què formen part del mapa”