Nadal ple d’activitats a Vilafranca

218
Nadals 2017-2018 Vilafranca

El Nadal arriba carregat d’activitats a Vilafranca. I és que des del dissabte 23 de desembre al divendres 5 de gener les propostes d’oci i cultura ofereixen un ampli ventall de possibilitats a veïns i visitants.

La música inicia les activitats aquest dissabte a les 17 hores. Al Parador la Unió Musical de Vilafranca oferirà el tradicional Concert de Nadal. I a la mateixa hora i al poliesportiu, Esport i Diversió donarà una màsterclass de Cicle Indoor.

L’endemà el protagonista serà el cinema, amb les pel·lícules “Canta” i “Lion” a les 16 h. i 18 h. respectivament al Videoclub. A més, la Nit de Nadal comptarà amb la festa que organitza la Comissió de Festes del 2018 al Parador.

El dimarts 26 es projectaran curtmetratges per a públic a partir dels 2 anys a càrrec de Caldo de Cultura. La cita és a les 12 hores a la Casa Social. I a la vesprada, a les 19 h. al Videoclub es podrà veure la pel·lícula “Jota, de Saura”

Els actes culturals continuaran el dissabte següent. I és que tindrà lloc la presentació del llibre “Els Masos del terme de Vilafranca”. Serà a les 19 h. a la Casa Social.

Quant a l’últim dia de l’any, es viurà a les 17 hores la X Cursa Sant Silvestre que arrancarà en la plaça En Blasc. La nit comptarà amb la festa de la Comissió de Festes 2018.

I el primer dia de l’any s’estrenarà amb cinema. “La luz de mis ojos” i “El guardián invisible” seran els llargmetratges que es projectaran a les 16 h. i 18 h. al Videoclub.

Els actes nadalencs acabaran amb la Cavalcada dels Reis d’Orient, que comptarà amb l’animació de la Xalera. Començarà a les 19 hores des de Santa Bàrbara.

A més, tot el Nadal es podrà visitar l’exposició “Barbie” a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament durant l’horari de l’Oficina de Turisme i del 26 al 29 de desembre, i del 2 al 4 de gener es podrà gaudir de Nadalandia Esports i Diversió a l’Espai Jove.