Nadal ple d’activitats a Vilafranca

134
Nadal18-19 Vilafranca

El Nadal arriba a Vilafranca carregat d’activitats per a totes les edats. Concerts, exposicions, projeccions, festes i activitats infantils són algunes de les propostes.

Així, el 22 de desembre se celebra el Concert de Nadal Universitat Majors UJI amb els alumnes del CEIP Blasco de Alagón.

Una altra cita musical serà el Concert UMV “Cascanueces” el dia 23 a la Casa de la Música. També aquest art tindrà el seu protagonisme amb Caldo de Cultura el dia 24 en Curts i menuts “Música”. Així mateix, Melomans “004 Licència per cantar” serà la proposta per al 29 de desembre a la Casa de la Cultura. I l’endemà el grup de música infantil Trobadorets amb “A Xalar!” divertirà als més xicotets.

També per als xiquets se realitzarà el contacontes “El Monstre de Colors” el dia 3 de gener amb Oscar Fabregat a l’Escola Infantil.

A més, les xiquetes i xiquets podran gaudir durant aquestes dates de Nadalandia a l’Espai Jove, en horari de 08.45h a 13.30h.

No faltaran aquestes festes les projeccions de pel·lícules al Videoclub en horari de 16 i 18 hores. Coco, El Cuaderno de Sara, Jumanji bienvenido a la selva, El secreto de Marrowbone, Ferdinand i Lady Bird seran els films que es podran veure en diumenge.

Tampoc pot faltar l’esport de la mà de la XI Cursa Sant Silvestre. La cita és l’últim dia de l’any a la vesprada a la plaça En Blasc.

I quant a les festes, i amb motiu dels sopars d’empresa, el Capsigrany organitza una discomòbil en la Ctra. Castellfort el dia 22. Per la seua banda, la festa de la Nit de Nadal amb discomòbil l’organitza la Comissió de Penyes 19 al mateix lloc.

A més durant aquest Nadal, a les Sales Gòtiques es podrà visitar l’exposició “Primavera del 38”.

Encara que sens dubte, un dels moments més esperats pels més xicotets aquestes vacances serà de nou l’arribada de ses majestats els Reis d’Orient que visitaran l’Escola Infantil i acompanyats de la Xalera faran la seua entrada el dia 5 a la població per a repartir els regals. Això sí, només als que s’hagen portat bé.