Nadal musical i màgic a Catí

274
Nadal musical i màgic a Catí
Nadal musical i màgic a Catí

El Nadal arriba a Catí carregat d’activitats per a tots. Així, aquesta mateixa vesprada, en el Centre Recreatiu a les 19.30 hores, tindrà lloc l’audició dels alumnes de percussió i vent-metall de l’Escola de Música Arsenio Sals. Demà dia 20, a les 19.00 hores en el Centre Recreatiu, se celebrarà l’actuació nadalenca de l’alumnat de l’aulari de Catí.

El dissabte, a les 19.00 hores en el Centre Recreatiu es durà a terme l’audició dels alumnes de clarinet, trompeta, oboè i saxofon, així com del cor de l’Escola de Música Antonio Sales.

Després de passar el dia de la Nit de Nadal i l’arribada del Pare Noel, el municipi es prepararà per a rebre a l’any nou. D’aquesta forma, el divendres 29 els patges dels Reis Mags d’Orient visitaran el municipi a les 19.30 hores, fent un alt en la plaça Major.
El dissabte 30, organitzada pel Club Ciclista Alt Maestrat, tindrà lloc la Sant Silvestre amb bicicleta tot terreny que recorrerà el terme municipal des de les 09.00 hores. A la vesprada, a les 19.30 hores donarà començament en el Centre Recreatiu la Sant Silvestre Catinenca i a la nit, a partir de les 00.00 hores hi haurà festa per a tots amb la macro discomòbil The End.

El diumenge, amb motiu del dia de Cap d’Any, el Centre Recreatiu acollirà des de les 21.30 hores un sopar de gala al qual seguirà el ball i la música amb l’orquestra The Luxe i la macro discomóbil The End.

El 5 de gener serà el moment que els més xicotets coneguen a les seues majestats els Reis Mags d’Orient, ja que Melchor, Gaspar i Baltasar visitaran la Font de Sant de Vicent a les 20.00 hores.

El dia de Reis, el dissabte 6 de gener, tindrà lloc el Concert de Nadal del Cor “Verge de l’Avellà” a les 19.00 hores en l’Església.