Música, patrimoni i literatura el cap de setmana a Vilafranca

195
PRESENTACIÓ LLIBRE RUTH SANCHO

El cap de setmana del 12 i 13 d’octubre a Vilafranca arriba amb varietat de propostes culturals.

Així, el dissabte a les 9h el Museu de la Valltorta organitza una visita als abrics de la Volta Espessa i la Ferranda. La cita, organitzada amb motiu del Dia Europeu de l’Art Rupestre, comptarà amb la presència dels arqueòlegs Inés Domingo i Dídac Román. La dificultat de la caminada, que necessita inscripció prèvia, és alta.

I ja a la vesprada, a les 18.30h, la sala de teatre Carles Pons de la Casa de Cultura acollirà l’Intercanvi Musical que organitza el Grup de Rondalla i Ball de Vilafranca amb el Cor de la Unió Musical Covarxina.

Quant al diumenge, tindrà lloc la presentació del llibre “Los Despojados / I Derubati” de Ruth Sancho. Serà a les 19 h en el Restaurant L’Escudella. D’aquesta manera, poesia i gastronomia es miraran cara a cara en aquest esdeveniment.

A més aquest cap de setmana tanquen dos de les exposicions que s’han pogut visitar a la localitat durant els últims mesos. Es tracta de l’exposició d’acrílics de Chelo Prades i la de treballs de fusta de José Julve. Les dos van ampliar el període d’exposició fins al 13 d’octubre. Així, es poden visitar a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament en horari de 10 a 14 h i de 17 a 20h. El diumenge només al matí.

Cal recordar també que l’Oficina de Turisme de Vilafranca realitza visites guiades als principals monuments i museus de la localitat (Museu de la Pedra en Sec, Església Santa Maria Magdalena i Ajuntament).

Activitat Dia Europeu de l'Art Rupestre

VA SER NOTÍCIA A DIADIA