Música, jocs i bous protagonistes de les festes de Sant Miquel de La Serratella

220
PUBLICITAT

El municipi viurà nou intenses jornades festives del 5 al 13 d’agost

Aquest dissabte 5 d’agost La Serratella dona el tret d’eixida a les seues festes patronals en honor a Sant Miquel. Nou dies de festejos en els quals es combinen activitats per a totes les edats i gustos. “Hem volgut implicar a tots els veïns i veïnes del nostre poble i també oferir una programació atractiva per als visitants” afirma l’alcaldessa, Itziar Lafita, qui afig que “no falten la música, els bous, les disfresses, els dinars i sopars de germanor o les activitats infantils”.

Així les coses, a les 12h s’inaugurarà l’exposició ‘Bon tracte a les persones majors’ organitzada per Creu Roja i que es podrà gaudir dissabte i diumenge en l’Antic Forn. A les 12.30h serà el tradicional volteig de campanes seguit de la traca anunciadora de les festes. Seguidament s’inaugurarà la caseta de la Comissió. Durant la vesprada hi haurà a les 16h campionat de guinyot i parxís i a les 18.30h traca infantil. A la nit, a les 21.30h sopar de pa i porta i des de les 23h música i ball amb el Trio Trebol.

El diumenge se celebrarà el Dia del Patró. A les 10h començarà el concurs de decoració de façanes amb materials reciclats (el tribunal valorarà el dimecres 9). La tradicional missa i processó en honor a Sant Miquel seran a les 12h i a les 14h la germanor serà protagonista amb un dinar i un ‘tardeo’ amb el grup Five!.

La resta de jornades festives són variades i destinades a tots els públics. Així, el dilluns és el Dia de la Tercera Edat, el dimarts el de la Sardina, el dimecres és la de les Dones, el dijous se celebrarà la Nit del Brilli Brilli, el divendres començaran els esdeveniments taurins per a donar pas el dissabte 12 al Dia de l’Associació Taurina de La Serratella. Finalment, el diumenge 13 serà l’últim dia de festejos amb paella monumental, traca fi de festes i sopar popular.