Música i tradició en la Festa del Bureo i Ball del Corro de Palanques

742
Imatge d'arxiu. Música i tradició en la Festa del Bureo i Ball del Corro de Palanques. 2019.
PUBLICITAT

Els ritmes tradicionals van ser els protagonistes un any més aquest passat cap de setmana a Palanques gràcies a la celebració de la tradicional Festa del Bureo i Ball del Corro. La xicoteta localitat dels Ports va acollir la festa organitzada per l’associació de cultura tradicional Saborija i patrocinada per l’Ajuntament de Palanques i la Diputació de Castelló amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana.

Al voltant de 200 persones van viure les celebracions que van començar el divendres amb un sopar i un taller de “Ball del Corro”. El dissabte, el dia va començar amb la decoració de balcons amb cobertors i la música del gaiter i el tabal anunciant l’inici de la festa i la recepció de les rondalles participants.

Enguany, el bureo va estar oferit per rondalles de Vistabella, Almassora, Llucena i una rondalla formada per gents del poble i altres localitats de la província. Tota una demostració de germanor a través de la música i la cultura.

La jornada va acabar amb el popular “Ball del Corro” de Palanques que va fer gaudir als participants i va delectar a tots els espectadors.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA