Música, exposicions, visites i conferències a la Setmana Santa de Benassal

229
PUBLICITAT

Benassal ha previst per a esta Setmana Santa i Pasqua una programació d’activitats culturals pensada tant per als seus veïns com per als turistes que cada any visiten la localitat durant estes dates. L’Oficina de Turisme del municipi farà visites guiades pel nucli antic que s’hauran de concertar de manera prèvia. A més, oferirà la possibilitat de conèixer el Castell de la Mola, l’Escola del Cant, l’Aula Museu Carles Salvador i el Museu Arqueològic de l’Alt Maestrat. Les visites seran en horari de l’oficina que, durant els dies 13, 14 i 16 d’abril estarà oberta d’11 a 14 hores, mentre que el 15 d’abril, en horari de matí i també de 17 a 19 hores. Els que opten per Benassal durant la Pasqua també podran visitar la Font d’En Segures i el Paratge Natural del Rivet.

Dissabte 15 d’abril, la Banda Municipal Font d’En Segures oferirà “Un concert de cine” en el qual interpretaran peces de bandes sonores de pel·lícules conegudes com Star Wars, El Rei Lleó, Juego de Tronos o Grease, entre d’altres.

La setmana següent, el dissabte 22, el Forn de Dalt acollirà a les 19 hores una conferència sobre el centenari del descobriment de les pintures rupestres de la Valltorta i Morella la Vella. Així mateix, fins al diumenge 23 es podrà visitar una exposició centrada en este patrimoni d’art rupestre llevantí que va donar lloc a la creació del Parc Cultural de Valltorta-Gassulla.