Música, bous i tradició protagonistes de les Festes de Portell 2023

59
PUBLICITAT

– Els festejos seran del 10 al 16 d’agost

– El diumenge 6 hi haurà una actuació especial de Xarxa Teatre

L’Ajuntament de Portell ja ha presentat la programació per a les Festes d’Agost que tindran lloc entre el 10 i el 16 d’aquest mes. A més, com a avantsala a la festa, el diumenge dia 6 el poliesportiu acollirà des de les 18h una actuació de Xarxa Teatre. 

El primer dia oficial de festes, el dijous 10, serà la presentació de la cort d’honor. Una jornada en la qual tampoc faltaran la música i el ball. El divendres 11 arribarà l’esperat ‘xupinazo’ a les 12h. A continuació, començaran els esdeveniments taurins que es succeiran durant tots els festejos. I, com no, la nit s’allargarà amb una actuació musical. El dissabte 12 serà el Dia de la Penya Taurina i el diumenge 13 s’honrarà als Patrons amb una missa baturra, un vermut, campionats de cartes i cinema. 

La nova setmana començarà amb el Dia de les Colles on grans i xicotets gaudiran de la música o els bous. El dimarts 15, com a marca la tradició, se celebrarà el Dia de la Mare de Déu amb parc infantil i jocs tradicionals, ofrena en l’ermita o ball de disfresses. El fermall d’or als festejos el posarà el Dia de les Paelles el dimecres 16 d’agost amb concurs d’aquest plat, música i castell de focs amb traca fi de festes.