Música a l’aula i a Internet

315
Audicions de fi de curs de l'Escola de Música de Vilafranca curs 2020/2021
Audicions de fi de curs de l'Escola de Música de Vilafranca curs 2020/2021
PUBLICITAT

Diego Garcia, director de l’Escola de Música de Vilafranca, ens conta que, amb més de vint anys d’experiència,ha viscut un any un tant singular al front de 10 professors i 80 alumnes en l’escola d’educands de la Unió Musical de Vilafranca.

El director va explicar que tant els alumnes com els professors van anar fent front poc a poc a la situació del curs passat. “Com que Vilafranca és un poble de forts temporals”, es contava, “les mesures de treballar a distància i fer classes de manera telemàtica no els havien impactant tant, ja que ja estaven endinsades en l’Escola”. 

Aquest curs, en canvi, han hagut d’anar adaptant-se a cada situació que s’esdevenia. En moments de crescudes de contagis es decantaven per la via telemàtica i en moments de tranquil·litat per la presencialitat. Afirma Diego Garcia que “sempre s’han seguit totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per a evitar contagis i rebrots”.

El curs passat, les audicions de fi de curs es van haver de realitzar des de cada casa de cada alumne. Foren ells i elles mateixos els que se gravaven tant l’àudio com el vídeo i els professors els que ho muntaren després. 

Pel contrari, aquest any, tot i no poder ser tampoc presencials, s’han pogut reunir per a gravar tots junts i fer-ho d’una manera més fàcil poden rebre consells i ajuda de professors i d’altres companys i companyes. Per a que la gent del poble puga veure aquestes audicions, van decidir retransmetre-les per Televisió Vilafranca els passats divendres i diumenge.

Audicions de fi de curs de l’Escola de Música de Vilafranca curs 2020/2021