Multitudinària acollida a Manel Esteller en el seu nomenament com a Fill Adoptiu d’Atzeneta

558

-El doctor Esteller, descendent d’Atzeneta, és una autoritat mundial en Epigenètica i Biologia del Càncer
El Ple de l’Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat ha nomenat aquest dissabte en sessió extraordinària al doctor Manel Esteller com a Fill Adoptiu de la localitat. El Saló de Plens del consistori s’ha quedat menut per albergar la gran quantitat de gent que ha volgut apropar-se a presenciar l’acte i traslladar el seu afecte a Esteller.
L’Alcalde d’Atzeneta, Santiago Agustina, ha traslladat a Esteller l’afecte i respecte del municipi fent-li entrega d’una placa i una llàmina. Esteller, per la seua banda, ha recordat amb afecte els seus dies a Atzeneta i ha agraït l’acollida del poble del seu pare a través d’aquest especial reconeixement amb la seua firma al llibre d’honor del consistori. Ha volgut donar les gràcies al poble d’Atzeneta del Maestrat pel seu “suport a la ciència i la investigació” com a motors del desenvolupament, alhora que ha aprofitat l’ocasió per reivindicar les inversions en sanitat pública, educació i investigació.
Esteller és director del programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), professor d’investigació ICREA (Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats) i professor associat de la Universitat de Barcelona. Abans de la seva incorporació a l’IDIBELL, Esteller va liderar el Laboratori d’Epigenètica del Càncer del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO).
DR ESTELLER BADOSA ATZENETA1 (3)
DR ESTELLER BADOSA ATZENETA1 (2)
DR ESTELLER BADOSA ATZENETA