Benassal ha viscut un massiu inici de les festes patronals. En la presentació de les reines, major i infantil, i les seues dames, es va proclamar a Noa Esteve i Sara Colom com a reines major i infantil i de les xiquetes i joves que formen les seues respectives corts d’honor: Eila Edo, Saray García, Judith García , Paula Bellmunt, Laura Colom, Tania García i Nadia Tena. La plaça d’Espanya es va omplir en l’acte presentat per Lucas Roig Badal que va tenir com a mantenidora a Paloma Artola Küstner.

Un altre dels esdeveniments més significatius va ser la Crida de Festes protagonitzada per Adrian Beltrán, al costat de l’alcaldessa, Mari Luz Monterde, les reines i dames i la corporació local. Al campanar els quintos van hissar la bandera de Benassal i la banda de música va interpretar l’himne.

CRIDA FESTES

Així mateix aquest any ha cobrat especial protagonisme l’homenatge a les reines de les festes amb motiu del 50 aniversari de la instauració d’aquesta figura representativa de les festes. L’acte va estar conduït per Julia Ferrando Sales.

Durant els primers dies no ha faltat el tradicional concert homenatge al compositor benassalenc Perfecte Artola, a càrrec de la Banda de Música Font d’en Segures.