‘Move Up! Emprén amb èxit’ manifesta el compromís per a lluitar contra el despoblament

465
PUBLICITAT

– El programa bat el seu rècord malgrat la pandèmia, amb 54 candidatures de projectes d’emprenedoria de 19 localitats

La sisena edició del programa d’emprenedoria ‘Move Up! Emprén amb èxit’ ha ratificat propostes per a lluitar contra el despoblament. Les candidatures s’han enviat des d’un total de 19 poblacions de tota la província: Alcalà de Xivert, Almenara, Atzeneta del Maestrat, Benicarló, Benicàssim, Betxí, Borriol, Castelló, Culla, la Pobla de Benifassà, Onda, Orpesa, Sant Mateu, Segorbe, Soneja, la Vall d’Alba, la Vall d’Uixó, Vilanova d’Alcolea i Vila-real. Com a dada d’interés, per tercer any consecutiu el nombre de sol·licituds presentades per dones supera al d’homes i a més és superior al de totes les edicions anteriors. Malgrat les limitacions que imposa la pandèmia, s’han rebut 54 candidatures per a optar a alguna de les 25 places que ofereix el programa. D’aquesta manera, ‘Move Up!’ torna a mostrar el seu atractiu com a iniciativa útil per a incentivar la creació d’empreses a la província i retindre talent en el territori.

El programa es dirigeix a persones que tinguen una idea de negoci o projecte empresarial i decisió per a poder desenvolupar-ho dins d’un ecosistema d’emprenedors, així com a empreses en fases molt primerenques, amb un màxim de 24 mesos en el mercat, que busquen un impuls per al seu creixement i consolidació.

En Move Up!, els participants obtindran formació en àrees fonamentals per al desenvolupament dels seus projectes, a més de comptar amb assessorament, tutorització i mentoring. Les sessions de formació començaran el 17 de maig i finalitzaran el 8 d’octubre, i com l’any passat el seu format serà presencial o en línia, pivotant de l’un a l’altre d’acord amb l’evolució de les restriccions per la pandèmia. En aquesta edició es continua comptant com a col·laboradors que fan possibles els premis a Declarando, Blast Off Partners, Mirada i Pixel.com. Així mateix, també col·laboren estretament amb el programa Secot i la Universitat Jaume I.