Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La localitat va estar al 100% el dissabte i els restaurants complets al migdia i a la nit. Les Jornades de la Trufa, Carnestoltes i Sant Valentí es van unir per deixar un gran cap de setmana. La setmana que ve també s’espera una gran participació, amb el viatge de Consum, Morella Negra i les festes d’Ortells

Morella ha viscut un cap de setmana molt participatiu i que ha tingut un impacte econòmic molt positiu en la localitat. Aquests últims dies, s’han combinat diferents celebracions i activitats, com el Carnestoltes, Sant Valentí i les Jornades de la Trufa de la localitat, que han fet que centenars de visitants passaren per Morella. Dissabte, els hotels van estar al complet i els restaurants també van omplir al migdia ia la nit.

D’aquesta manera, el Carnestoltes morellà continua consolidant-se com una festa molt participativa i en la qual cada any participa més gent. Centenars de veïns i visitants van gaudir amb les dues desfilades, l’infantil i l’adult. A més, després del sopar, el carrer Blasco d’Alagó es va convertir a la zona de festa de la localitat, amb música en directe. Cal recordar que aquest any s’està fent un concurs a les xarxes socials Facebook i Instagram, on es podrà votar les fotos etiquetades com #CarnavalMorella fins diumenge que ve. La que més “M’agrada” tinga guanyarà un lot de productes de “Carns de Morella”.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, assenyala que “Morella ha viscut un bon cap de setmana, amb molta participació, tant dels veïns i veïnes com dels visitants que han estat a la localitat, i que ha fet que en la jornada de dissabte s’haguera de derivar a molts visitants cap a altres pobles de la comarca a l’estar ací al complet”. A més, afegia que “esperem que les properes setmanes també tinguen una gran participació, ja que continuen les activitats de les Jornades de la Trufa, com amb la novetat d’aquesta edició que és la combinació de la gastronomia amb la novel·la negra el proper cap de setmana, amb ‘Morella Negra’, amb el viatge de Consum que reunirà 600 persones a la localitat el dissabte i diumenge que ve o amb les festes de Sant Antoni i Sant Blai d’Ortells”.

 

Visitants a Morella