Morella viu intensament el pont d’octubre

63

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La Mare de Déu de Vallivana visitarà a les persones malaltes el diumenge en un dels últims actes del 54 Sexenni

Els concerts de la Rondalla de Morella i de Morella Sonora omplin l’agenda cultural

S’espera un alt nombre de visitants durant els tres dies del pont.

Morella compta amb diferents activitats durant aquestos tres dies festius. El més destacat, tindrà la vesprada del diumenge amb la visita als malalts de la Mare de Déu de Vallivana. Una setmana abans de tornar al santuari, la Mare de Déu passarà per aquelles cases on es troben persones malaltes que no han pogut veure la imatge, en estes setmanes que ha estat a la ciutat amb motiu del 54 Sexenni.

A més a més, l’agenda cultural està carregada amb dos concerts al teatre municipal. Aquesta mateixa vesprada, a les 18:00h, la Rondalla de Morella oferirà un concert d’allò més especial. Coincidint amb el 54 Sexenni, en aquest concert participarà la dansa de la Corronquina.

Dissabte serà el torn d’un nou concert dins de Morella Sonora. El  grup “Armonie Ensemble Guitar Trio” interpretarà diferents obres a les 20:00h al Teatre Municipal.

D’altra banda “les expectatives turístiques per a aquest pont són molt bones” segons el regidor de turisme Jorge Garcia. L’edil ha assenyalat que “ normalment en aquest pont d’octubre la segona part sol ser millor, ja que la festivitat abraça més territori, i més enguany que el dia dotze cau en divendres”. Ha finalitzat afegint que “l’ocupació tant a hotels, com apartaments turístics i cases rurals es preveu molt elevada, així com la gent que vingue a passar el dia a la nostra ciutat”.

Dies festius d’àmbit local per 2019
En l’últim plenari, que es va dur a terme aquesta setmana passada, es va aprovar la designació de les dues festes d’àmbit local. Després de diferents anys que al caure en festius les dates habituals s’escollien de noves, enguany tornaran a ser el 7 de gener, dia del patró de la ciutat, Sant Julià, i el 26 de desembre, Nadalet.