Morella utilitza les noves tecnologies per a realitzar cursos en Streaming

106
Morella utilitza les noves tecnologies per a realitzar cursos en Streaming
Morella utilitza les noves tecnologies per a realitzar cursos en Streaming

Ahir es va inaugurar el II Curs de Ramaderia Extensiva i Escola de Pastors que s’imparteix a Vila-real, el qual els i les alumnes de Morella el segueixen per internet en Streaming. Aquest és un mòdul de formació organitzat per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural que s’imparteix durant els mesos d’abril i maig. Així, la iniciativa posa la tecnologia a l’abast de l’alumnat per a evitar llargs desplaçaments per a seguir les classes, amb els problemes que això genera.

El regidor de Desenvolupament Rural, Rafa Pallarés, ha destacat que “es tracta d’un curs especialitzat del sector primari, molt important en aquesta zona, per la qual cosa, hem d’aprofitar les facilitats que ens ofereix la tecnologia perquè es puguen realitzar a Morella”. L’edil ha explicat que “fa un temps vam avisar sobre la realització d’aquest curs i la possibilitat de cursar-lo en la zona amb aquesta fórmula. Vam veure que hi havia molta gent interessada, i vam decidir utilitzar l’Streaming per a seguir les classes des de Morella”. Finalment, Pallarés ha aprofitat per a “agrair a la Conselleria la possibilitat d’utilitzar les noves tecnologies per a facilitar l’aprenentatge, en aquest cas per a realitzar cursos sobre el sector ramader, ja que és un sector molt important a la comarca”.

El II Curs de Ramaderia Extensiva i Escola de Pastors que es va inaugurar ahir compta amb una part teòrica i una pràctica. D’aquesta manera, a través de les classes online es realitzen 100 hores lectives. Després, durant el mes de maig tindran lloc les pràctiques d’aquest mòdul.