Morella, un dels pobles més bonics del món

670
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’Associació dels Pobles Més Bonics d’Espanya, amb els seus 44 membres, s’integra en la Federació dels Pobles Més Bonics del Món

L’Associació dels Pobles Més Bonics d’Espanya ha passat a formar part de la Federació dels Pobles Més Bonics del Món. El passat dimecres es va signar l’acord al Quebec (Canadà), davant la presència dels representants de França, Canadà, Bèlgica, Itàlia, Japó i Rússia, pel que els 44 municipis que integren aquesta xarxa passen a ser dels més bells de tot el planeta.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, indica que “vull felicitar i agrair tota la feina que realitzem, no només els diferents ajuntaments, sinó especialment el nostre teixit empresarial i els nostres veïns i veïnes en la cura i promoció de Morella”. En aquest sentit explica que “des de l’associació dels Pobles Més Bonics d’Espanya s’està fent una feina molt important de promoció dels municipis i, ara, esperem que aquesta difusió i promoció de les localitats traspasse les nostres fronteres i que es realitze a nivell internacional”. Per tot això, assenyala que “en aquesta associació hi ha una gran voluntat de sumar esforços, d’elaborar estratègies conjuntes i de seguir treballant units en benefici d’una major promoció per a la xarxa i per a cadascuna de les localitats que la formem”.

A hores d’ara són 44 els municipis que integren la xarxa nacional i 500 els que formen part de la mundial. A Espanya, els municipis que integren la xarxa són Laguardia (Àlaba), Trujillo (Extremadura), Tejeda (Canàries), Zuheros, Mojácar, Pampaneira, Lucainena de les Torres, Vejer de la Frontera, Frigiliana (Andalusia), Vall de Roures, Albarracín, Calaceit, Puertomingalvo, Rubielos de Mora, Cantavella, Aínsa, Anento, Alquézar, Sos del Rei Católico, Ansó (Aragó), Maderuelo, Medinaceli, Ayllón, Pedraza, Urueña, Fredes, La Alberca, Mogarraz, Candelario, Ciutat Rodrigo, Sepúlveda, Peñalba de Santiago (Castella i Lleó), Valverde de los Arroyos, Alcalá de Júcar, Almagro (Castella-la Manxa), Santillana del Mar, Liérganes, Bárcena Major (Cantàbria), Penyíscola, Morella, Castell de Guadalest, Vilafamés (Comunitat Valenciana) i Lastres i Torazo a Astúries.