Morella ultima la programació per a les festes d’agost

316
Dansa dels Peregrins
Dansa dels Peregrins
PUBLICITAT

L’ajuntament demana la col·laboració de les associacions locals amb qui ja ha mantingut diferents reunions
Aquestes tindran lloc entre el 19 i el 28, encara que les activitats infantils, culturals i esportives s’allarguen durant tot el mes
Qualsevol persona pot traslladar les seues iniciatives al correu electrònic ajuntament@morella.net

La ciutat de Morella ja prepara les seues festes d’agost previstes entre el 19 i el 28 en honor a Sant Roc. D’aquesta manera, l’ajuntament ha fet una crida a la col·laboració de les veïnes, veïns i associacions amb la finalitat de completar tota la programació del mes amb activitats infantils, culturals o esportives entre altres. Des del consistori s’ha traslladat una carta al teixit associatiu per a participar en l’organització, així com està disponible el correu electrònic ajuntament@morella.net perquè qualsevol persona trasllade les seues iniciatives. Cal explicar que, al llarg de l’any han mantingut diferents reunions amb les diferents associacions amb aquest motiu.

La regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, ha destacat que “després d’aquestos últims anys complicats i marcats per la pandèmia de la COVID-19, aquest estiu recuperarem les festes d’agost amb el format tradicional i amb una intensa agenda durant tot el mes”. L’edil ha explicat que “la nostra ciutat compta amb un important teixit associatiu molt participatiu, el qual col·labora durant tot l’any amb l’organització d’activitats” i ha afegit que “també ha participat tradicionalment en els actes del mes d’agost aprofitant les bones temperatures i vacances estivals, de manera que els hem informat que ja poden traslladar-nos les seues iniciatives per a aquest any”. Finalment, ha aprofitat per a “agrair la col·laboració i participació de totes les veïnes i veïns a l’hora de comptar amb una ampla i variada programació cultural i lúdica a Morella”.

El mes d’agost és el que més activitats concentra a Morella durant tot l’any. La setmana de festes compta amb actes tradicionals i festius, però està envoltada d’altres jornades on es fa protagonista la cultura i l’esport. Així, durant aquest mes tindrà lloc el XXXIX Festival Internacional de Música de Morella Ricardo Miravet amb l’orgue de la Basílica Arxiprestal com a eix central. D’aquesta manera, les festes de Sant Roc completarien els actes quan la població de Morella augmenta a causa de les vacances d’estiu.