Morella trau els seus productes al carrer amb el Comerç Obert

351
Animació a Morella
PUBLICITAT

-Els comerços de Morella han apropat els seus productes al públic traient els establiments al carrer durant el cap de setmana

Morella ha tret els productes al carrer durant el Comerç Obert d’aquest cap de setmana. Els principals carrers de Morella han estat carregats de productes típics de la localitat per a donar a conèixer els diferents atractius de la població als visitants. Aquesta iniciativa tracta d’apropar els productes de tots els comerços al públic per tal d’incentivar les vendes. A més, el grup de teatre Scura Splats s’ha encarregat d’ambientar els carrers per a convertir el Comenrç Obert en una festa al carrer.

El regidor de Turisme i Comerç, Jorge García, ha destacat que “el Comerç Obert és una iniciativa que impulsa el comerç de la localitat i apropa els productes al públic. Així, fa que aquest cap de setmana es vegin els establiments de Morella d’una forma diferent”. A més, Jorge ha volgut “agrair a Asetmico l’organització i participació en aquest esdeveniment que es realitza tots els anys i converteix els carrers de Morella en una festa del comerç amb ambientació, música, espectacle i productes típics de Morella”.

Cap de setmana de Morella

D’altra banda, la resta d’activitats que s’han realitzat a Morella han obtingut participació de tot tipus. Així, la Rondalla de Morella protagonitzava un encontre amb la de Moncada. Així, les dos van oferir un concert al Teatre Municipal per a combinar la seua música.

Pel que fa al Queer Fest, aquest matí han realitzat jocs per la diversitat, la igualtat de gènere i la prevenció d’actituds discriminatòries per a tota la família a la plaça Colom. A més, el festival ha conclòs amb una visita turística pels llocs més emblemàtics de Morella.