Morella tramita més de 30 places de treball

695
Morella tramita més de 30 places de treball
Morella tramita més de 30 places de treball
PUBLICITAT

El Servei d’Ocupació Local de Morella treballa per a tramitar i publicar més de 30 llocs de treball en els pròxims mesos. D’aquesta manera, hi ha diferents ofertes de treball del Taller d’Ocupació dels Ports, del Taller d’Ocupació de la Taula del Sènia, de l’EMCORP i ENCORD i per a l’Ajuntament de Morella per a diferents perfils professionals i amb una duració mínima de 6 mesos.

El tinent d’alcalde, Rafa Pallarés, va destacar que “es tracta d’un servei que facilita les gestions a aquelles persones que busquen feina i a les organitzacions i empreses que ofereixen llocs de treball”.

El taller d’Ocupació dels Ports ha convocat 10 places per a un taller relacionat amb activitats auxiliars a vivers i jardins. Aquest té una duració de 12 mesos i es realitza a Cinctorres, Vilafranca, Morella i Forcall. A més, també hi ha tres llocs de treball per a cobrir les places de director, professor i auxiliar administratiu.

La Taula del Sènia també realitza un taller amb 10 places per a alumnes. Aquest tracta de la realització d’activitats auxiliars de conservació i millora de muntanyes i aprofitaments forestals. A més, també s’han de cobrir les places de director, docent i docent de suport per a aquest taller.

L’ajuntament de Morella ofereix quatre llocs de treball per a la brigada forestal. Aquestos tenen una duració mínima de 6 mesos. A més, els programes EMCORD i EMCORP, per a parats de llarga duració el primer i per a majors de 30 anys el segon, ofereixen un total de 4 llocs de treball amb l’objectiu de reforçar les brigades municipals en tasques de neteja, obres i jardineria amb una duració mínima de 6 mesos.

Les persones interessades poden obtindre més informació a les oficines de l’ajuntament de Morella. També es poden posar en contacte amb el Servei d’Ocupació Local a través del telèfon 964 16 00 34 o al correu electrònic aedlmorella@gmail.com.