Morella Enduro Race
José Antonio Díez Arriola s’imposa en el vertiginós descens amb un temps de 4 minuts i 36 segons, completant el trajecte des del més alt del Castell fins fora de les muralles

Morella s’ha tornat a convertir este dissabte en una referent del BTT al acollir un autèntic espectacle amb la seua II Enduro Race. El primer esdeveniment ha estat únic amb un descens urbà des de la punta més alta del Castell que ha ofert emocions fortes. En esta edició, un total de 220 bikers s’han atrevit amb aquesta baixada que ha tingut com a guanyador a José Antonio Díez Arriola amb un temps de 4 minuts i 36 segons. El guanyador del descens de la passada edició, Jacobo Santana, ha quedat en segona posició, mentre que Rosmen Hernández ha acabat tercer. En categoria femenina, la guanyadora ha estat Judith Viana amb un temps de 6 minuts i 26 segons.

El descens ha passat per dins de la fortalesa, el Convent de Sant Francesc i per empinades costes del casc urbà deixant imatges increïbles. Centenars de veïns i visitants no s’han perdut l’esdeveniment i s’han repartit pels diferents punts accessibles per poder veure les impressionants maniobres de les bicicletes tot terreny per dins del municipi.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El punt final de la primera jornada ha estat al Pla dels Estudis. Allí, Arriola ha rebut el trofeu de guanyador del descens i una bicicleta. A més, durant tot el dia s’han organitzat activitats com sessions d’spinning, un taller de bike trial per a xiquets, i com ja va ocórrer en la passada edició, una exhibició de Bike Trial a càrrec de Juan de la Peña, campió del món d’aquesta modalitat, que ha tornat a fer gaudir als espectadors que han omplert la plaça.

La primera etapa ha estat classificatòria per conèixer l’ordre de sortida d’este diumenge que es desenvolupa el Campionat pur i dur en el qual participen uns 220 ciclistes. La sortida per a aquest diumenge està prevista a les vuit del matí seguint l’ordre de la classificació del dissabte. El recorregut comptarà amb 4 especials que es disputen en l’entorn del Riu de les Corces. Les dues primeres acabaran prop de Santa Creu, la tercera prop de la Font Donzella i la quarta des del Pic de Palos al Mas Roig. Cinquanta voluntaris estan fent possible esta segona edició de la competició que està deixant fins al moment una valoració molt positiva entre l’organització i participants.