Morella té cada volta més prop la fibra òptica

490
PUBLICITAT

Esta setmana han començat els treballs de la segona fase de la instal·lació de fibra òptica i en breu els veïns i veïnes podran gaudir d’este servei

Morella tindrà servei de fibra òptica en breu. La instal·lació del cablejat va a bon ritme, la segona fase ha començat i ja està enllestida tota la xarxa principal. Els treballs es centren en la distribució per a donar servei a tot el casc històric de Morella i als voltants del mateix. Una vegada acabada esta fase, s’aniran concedint les altes al nou i important servei que ofereix la fibra òptica, prevista per als mesos d’abril i març.

La millora de les infraestructures de telecomunicacions és un tema que fa temps que demanda l’ajuntament de Morella, per la qual cosa, “és una bona notícia veure que serà una realitat en breu després de tant esforç. A més, esperem que en poc de temps es puga portar a les zones de l’Hostal Nou i el polígon industrial” ha comentat l’alcalde de la ciutat Rhamsés Ripollés.

L’ajuntament de Morella veu la necessitat de millorar l’accés a Internet tant per als morellans com per a les empreses. Així, Rhamsés Ripollés, ha destacat “la importància de poder tindre un servei millor adaptat als temps que corren on Internet i la telefonia mòbil ocupen una bona part de les vides quotidianes i professionals de les persones. S’ha convertit en una eina de comunicació imprescindible”. A més, l’ajuntament i la companyia instal·ladora han mantingut diverses reunions de treball en les últimes setmanes per a coordinar els treballs el millor possible i que ocasionen les mínimes molèsties als veïns i al trànsit.