Morella tanca un mes dedicat a l’aprenentatge i la diversió dels més menuts amb l’Escola d’Estiu

277
PUBLICITAT

Rhamsés Ripollés visita l’Escola d’Estiu
-Nota de premsa-

Morella ha tancat avui un mes dedicat a l’aprenentatge i la diversió dels més menuts. Els alumnes de l’Escola d’Estiu han realitzat una gran festa fi de curs, que ha posat punt i final a un curs que ha comptat amb 71 alumnes. A més, en la jornada d’ahir també va concloure l’Escola Infantil, que tornarà a partir de setembre i continuarà sent gratuïta al municipi. Finalment, un altre dels serveis dedicat a la diversió i aprenentatge que s’ha dut a terme aquest mes de juliol i que ha ajudat a la conciliació laboral dels pares ha estat l’Esplai d’anglès.

Avui, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha visitat els més menuts que es divertien en el seu últim dia d’Escola d’Estiu. En aquesta jornada, tots els xiquets i xiquetes han acudit disfressats i han realitzat una gran festa, mostrant diverses coreografies que havien après. La regidora d’educació, Palmira Mestre, assenyalava que “aquestes activitats han complert els objectius previstos, que eren el de permetre divertir-se i aprendre alhora als alumnes i, conciliar la vida laboral als pares”.

L’Escola d’Estiu és un dels serveis consolidats per a l’estiu i que any rere any incrementa la seva participació. Mentre que l’Esplai d’Anglès és una activitat que va començar l’any passat i que ha comptat amb una vintena d’alumnes. A més, aquests dos serveis han contribuït a la generació d’ocupació, ja que s’han contractat 5 monitores.
Finalment, l’Escola Infantil ha finalitzat el curs 2013/2014 i tornarà al mes de setembre amb més novetats. Cal recordar que aquest important servei per als pares i els nens és gratuït a Morella.