Morella tanca deu dies de festes marcats per una alta participació

269
Trobada de gegants a Morella

-Nota de premsa-

La trobada de gegants de la Fal·lera Gironina i dels Gegants de Morella i les associacions musicals i els Dimonis van protagonitzar la cloenda de les festes

Morella va tancar ahir unes festes que han destacat pel gran ambient i l’altíssima participació en tots els actes. En la jornada d’ahir, els gegants de la Fa·lera Gironina i els Gegants de Morella van omplir els carrers de colorit i bon ambient. Per la nit, com ja es tradicional, es va realitzar el sopar amb la truita monumental i les associacions musicals de la localitat i el Dimonis acomiadaren les festes amb el seu espectacle.

La regidora de festes, Rocio Querol, assenyala que “aquestes setmanes d’agost han estat marcades per una alta participació i per un gran ambient, amb moltíssimes activitats i molt de públic en totes elles”. La regidora també ha volgut agrair el gran paper que han desenvolupat les associacions de la localitat que han participat en el programa festiu de la localitat. A més, recordava que l’activitat no ha finalitzat a la localitat, ja que ens endinsem en la setmana cultural i esportiva i la Fira està cada vegada més propera.

Les festes van concloure amb la truita monumental i amb la gran festa de música i color, que comptà amb la participació de l’Associació Musical Mestre Candel, els Gaiters i la Rondalla de Morella i amb els Dimonis. L’any passat es va realitzar la cloenda d’aquesta manera, per primera vegada, i va ser un autèntic èxit. D’aquesta manera, la localitat ha acomiadat deu dies de festes.

Així doncs, aquesta setmana continuen les activitats culturals i esportives, per exemple aquesta vesprada a la Sala del Justícia hi ha el concert de guitarra a càrrec dels alumnes del conservatori de Toulousse i demà a les 19.30 h des de Sant Miquel eixida running Morella-Xiva.