Morella s’uneix al projecte #UnÁrbolPorEuropa

57

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-Aquest pretén augmentar la consciència social sobre la sostenibilitat en l’àmbit local entre altres objectius
-Aquesta vesprada tindrà lloc la presentació d’aquest projecte a l’Oficina del Parlament Europeu a Espanya i la 1a Tinent d’Alcalde, Judit García, acudirà en representació de la ciutat

Morella s’uneix al projecte #UnÁrbolPorEuropa amb l’objectiu d’augmentar la consciència social sobre la sostenibilitat en l’àmbit local. Així, la ciutat es compromet a plantar un arbre abans del cinc de juny del 2020, Dia internacional del Medi Ambient, visibilitzar la importància del desenvolupament sostenible en l’àmbit local i involucrar a la joventut en els processos de presa de decisions en matèria de sostenibilitat local.

D’aquesta manera, la 1a Tinent d’Alcalde, Judit García, acudirà a l’Oficina del Parlament Europeu a Espanya aquesta vesprada en representació de la ciutat. Així, l’edil ha destacat que “es tracta d’una iniciativa molt important per conscienciar i donar visibilitat a les accions que es poden fer des de l’àmbit local per a promoure el desenvolupament sostenible”. Judit ha explicat que “el projecte #UnÁrbolPorEuropa busca un impacte global a través d’accions locals com que cada municipi plante un arbre abans del cinc de juny del 2020, la qual cosa suposa plantar molts arbres arreu d’Europa”.

La iniciativa d’aquest projecte que porta a terme Equipo Europa va nàixer d’una proposta del President del Parlament Europeu, David Sassoli, per a fer partícips als municipis en la importància del desenvolupament sostenible. A més, hi ha sobre 70 municipis de tota Espanya que s’han adherit a aquest projecte, entre els quals està Morella.