Morella Sonora i el festival de titelles PortsXinel·la arriben a la ciutat

124
MORELLA PORTSXINEL·LA
  • Monstres, de Xarop Teatre, i Lambe-Lambe, de Paolo Ioro, es representaran a Morella els dies 26 i 27 d’abril
  • El festival de titelles celebra la seua tercera edició a causa de l’èxit de públic en les anteriors
  • El dissabte també tindrà lloc la IX edició de Morella Sonora amb el concert Lágrimas de amor y almas populares

La ciutat de Morella acull una nova edició del festival de titelles PortsXinel·la amb dues representacions. El divendres 26 d’abril es representarà l’obra Monstres a càrrec de Xarop Teatre al Teatre Municipal a les 19.00 hores i el dissabte la Plaça Colom acollirà l’obra Lambe-Lambe de Paolo Ioro a les 12.00 hores. D’aquesta manera, els xiquets i xiquetes de Morella tenen una cita amb aquest festival que celebra la seua tercera edició.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “PortsXinel·la és un festival que recorre 12 pobles de la comarca dels Ports per a contar històries als xiquets i xiquetes a través dels titelles”. L’edil ha explicat que “són un públic molt exigent i és difícil encertar les activitats que els agraden, però PortsXinel·la ha tingut molta participació en les dues edicions anteriors, de manera que repetim amb dues obres aquest cap de setmana”. Finalment, Rocío ha volgut “animar a tots i totes a participar en aquest festival i veure les obres que tindran lloc a la nostra ciutat”.

Cal recordar que PortsXinel·la recorre 12 municipis dels Ports com són Todolella, Vilafranca, Morella, Forcall, Castellfort, Castell de Cabres, La Mata, Cinctorres, Villores, Olocau del Rey, Sorita i Palanques. D’aquesta manera, la cultura uneix aquestos pobles, en aquest cas enfocada al públic infantil.

IX Morella Sonora 2019

El dissabte 27 d’abril tindrà lloc un nou concert de Morella Sonora al Teatre Municipal a les 20.00 hores. Així, la soprano Verónica Granatiero junt amb el guitarra Luciano Pompilio oferiran el concert Lágrimas de amor y almas populares. D’aquesta manera, Rocío ha recordat que “Morella Sonora és una activitat que ja compta amb moltes edicions a la nostra ciutat per a convertir la música i la cultura en protagonistes en l’agenda local”.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA