Morella s’ompli de música i activitats per Santa Cecilia

67
Morella s’ompli de música i activitats per Santa Cecilia
Morella s’ompli de música i activitats per Santa Cecilia

Morella ha celebra aquest cap de setmana Santa Cecília, patrona dels músics.L’Associació Musical Mestre Candel ha realitzar diferents activitats per a tots els públics des del divendres fins al diumenge. D’aquesta manera, es va celebrar, entre d’altres, el Tradicional Concert de Santa Cecília amb la presentació dels nous músics que s’incorporen a l’agrupació i la I Ruta Bionord de neteja col·lectiva, una activitat per a que menuts i grans gaudiren de la natura i de la importància de mantenir-la neta.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “el cap de setmana de Santa Cecília a Morella és una festa especial per als músics que combinen la seua celebració amb concerts i activitats obertes al públic”. Així, l’edil ha comentat que “l’Associació Musical Mestre Candel participa activament durant tot l’any amb diferents eixides i concerts a la ciutat”.

D’altra banda, van finalitzar les Jornades de la dona a Morella amb la Performance: d’homes i dones contra la violència de gènere amb sabates contra la violació i la projecció de la pel·lícula Figuras ocultas al Teatre Municipal.