Morella s’ompli de color amb el Carnestoltes

303
PUBLICITAT

El Carnestoltes de Morella és una de les festes marcades en el calendari hivernal d’aquesta zona per a omplir de colorit els carrers de la ciutat. L’edició de 2023 és molt especial per a recuperar tots els actes tradicionals, que han començat amb la desfilada infantil de disfresses.

Les xiquetes i xiquets es van concentrar en la Plaça Colón per a iniciar la cercavila fins al Espai Firal amb molta participació. Allí han comptat amb inflables, prima i xocolate.

Aquest va deixar pas a la desfilada de disfresses general, el qual va partir des de Sant Miquel a les 20.00 hores amb l’ambient de la xaranga i la Perkutada. Més de 2.000 persones van participar en la festa multitudinària. El Carnestoltes està obert a la participació de totes i tots, per la qual cosa junta a morellanes, morellans i visitants, convertint-se en un atractiu turístic més del poble.

La regidora de festes, Rocío Querol, ha destacat que “Carnestoltes a Morella és una festa amb molta participació i ambient al carrer, per la qual cosa ens alegra recuperar la programació completa i que totes i tots la gaudeixen”. Querol ha volgut “agrair la implicació de ASETMICO i el Aplec dels Ports per col·laborar en aquesta festa tan especial”.