Morella s’il•lumina per Nadal

1021
Morella s’il•lumina per Nadal
Morella s’il•lumina per Nadal

Morella va engegar divendres l’enllumenat especial de Nadal al ritme de la batucada local Perkutada. El so dels tabals va acompanyar a la gent des de la plaça de Sant Miquel fins a la Plaça Colom per encendre cada tram d’aquesta especial il•luminació. A més de la gran festa inicial, les llums de Nadal de Morella s’engegaran cada nit fins al 7 de gener.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “és la quarta volta que organitzem aquesta festa que té molt bona acollida entre morellans, morellanes i visitants”. A més, ha afegit que “aquest any també hem canviat el disseny i la distribució de les llums, així com afegit nous elements per a celebrar les tradicionals festes de Nadal amb un enllumenat especial”. Finalment, Garcia ha recordat que “l’enllumenat estarà present als principals carrers de Morella totes les nits”. Finalment, ha aprofitat per “agrair a Electra del Maestrazgo la seua implicació i col•laboració amb l’ajuntament per a l’organització d’aquesta festa tan especial i a Asetmico per la realització del sopar solidari”.

Cal recordar que l’any 2015 Morella va ser escollit com a Pueblo Bueno y Bello de la campanya publicitària de Ferrero Rocher per al Nadal. La marca de bombons va instal•lar l’enllumenat i va tindre un gran impacte en els mitjans de comunicació, la qual cosa va provocar que molts i moltes visitants s’aproparen a la ciutat per a gaudir d’aquestes tradicionals llums. Així va nàixer aquesta festa que s’ha convertit en una tradició que reuneix a molta gent, des de Sant Miquel fins a la plaça Colom, cada any.