Morella serà seu de la 1a sessió per crear un pla estratègic valencià de la dona rural

574
1a sessió procés participatiu sobre la dona rural
PUBLICITAT

El servei de promoció de la dona rural de la Generalitat Valenciana, que depèn de la Direcció General de Desenvolupament Rural, ha iniciat un procés participatiu obert a totes les dones rurals que treballen al sector primari per descriure, diagnosticar i analitzar la seua realitat a través de les seues necessitats i interessos. L’objectiu és plantejar la base per a l’esborrany del primer pla estratègic valencià de la dona rural.

Aquest procés participatiu tindrà una durada trimestral (de novembre a gener) i estarà constituït per catorze sessions distribuïdes arreu del territori valencià (quatre a la província de Castelló, sis a la província de València i quatre més a la d’Alacant). La primera d’elles tindrà lloc el proper dijous 18 de novembre a Morella de 17h a 19h a l’oficina comarcal agrària.

Cal inscriure’s prèviament a través de l’enllaç  https://forms.gle/9Vfbu2i3hcRc16dHA/ per assistir presencialment o també es pot participar en línia a través del link https://us02web.zoom.us/j/82587754746/

La proposta ve llençada des de Generalitat Valenciana. La fundació Mundubat i la cooperativa de facilitació Espai Coneix són qui s’encarreguen de realitzar l’organització i la connexió amb el territori.