Morella serà centre de debat sobre els territoris de muntanya

62
Morella serà centre de debat sobre els territoris de muntanya

El pròxim 12 de març la Sala de la Justícia de l’Ajuntament de Morella acull de 09h a 18h la jornada “Patrimoni cultural, emocions i paisatge de muntanya com a elements de desenvolupament i articulació del territori”, englobada dins de les activitats a realitzar amb motiu de la declaració de Morella com a Capital de la Muntanya Espanyola 2019.

Així les coses, es duran a terme diferents xarrades i conferències com “el papel del patrimonio cultural y las emociones en el desarrollo de los Paisajes de Montaña” impartida per Ignacio Molina, “La aldea del siglo XXI” de Jaime Izquierdo, “Agricultura ecológica, paisaje de montaña y espiritualidad” amb Mariano Bueno; “Gestión sostenible de espacios de Montaña” oferida per Ignaci Aldomà i Joan Ganau; “Nuevos recursos para el desarrollo de áreas de montaña” de Francisco Javier Soriano.

Així mateix, s’oferiran conferències més enllà de les fronteres de la Península com la conferència en el marc de la Unió Europea “Collectif et paysages” d’Armelle Lagadec i Mathilde Kempf. A més, David Jiménez oferirà “Territorios bioculturales: sentipensar con los paisajes de montaña en México” una conferència en el marc d’Amèrica Llatina i de la Primera part del Col·loqui Internacional de Doctorands i Egressats en Estudis Territorials i Afins.

Després de la pausa per a dinar hi haurà un espai de discussió dirigit per Marcel Iglesias. Finalment, s’extrauran les conclusions a nivell nacional, europeu i d’Amèrica Llatina en una sessió liderada per Aurelio García.

Per a més informació i inscripcions: info@casesdemorella.com o 964 173 117.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA