Morella s’adhereix a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible

65
Morella Aliança (2)

– Es va signar el conveni de col·laboració amb el director general de Cooperació i Solidaritat de la GVA

Morella s’ha unit als 16 municipis valencians que formen l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible amb la de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. D’aquesta manera, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo, van signar el conveni de col·laboració amb el qual es comprometen a sensibilitzar a la societat sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 2015.

L’alcalde de Morella ha destacat que “aquest projecte és molt important per a sensibilitzar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible i construir un món millor per a les persones”. A més, ha comentat que “la nostra ciutat està compromesa amb la sostenibilitat, la solidaritat i la sostenibilitat des de fa temps i amb aquest conveni tractem de treballar tots junts per a conscienciar a la societat valenciana”. Rhamsés també ha agraït “al Consell de la Solidaritat la seua assistència a la signatura del conveni, i a la posterior reunió per a conéixer amb més profunditat aquest projecte”.

Cal destacar que Morella és una ciutat compromesa i activa, la qual treballa per a aconseguir els diferents objectius amb molts projectes. Així, a través del Consell de la Solidaritat, Morella col·labora amb les ajudes del 0,7% destinades a projectes i accions d’ONG, així com l’adhesió a diferents campanyes com la recollida de roba, aliments o joguets a Morella.

En finalitzar la signatura, el director general de Cooperació i Solidaritat, l’alcalde de Morella i la regidora de Cooperació, Malú Blasco, van mantindre una reunió amb el Consell Municipal de la Solidaritat per tal de donar-los a conéixer el projecte amb més profunditat i començar el treball de sensibilització dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que marca.

Així, Morella va rebre uns roll-up on s’exposen els diferents objectius amb un codi QR per a cadascun. Aquestos tracten d’apropar vídeos explicatius de cada objectiu i sensibilitzar sobre els objectius.